Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Επικαιρότητα.......

Χωρίς σχόλια.....

5 σχόλια:

  1. Στον Κορυδαλλό φαίνεται, το Red Bull είναι το επίσημο ποτό των κρατουμένων γιατί πως αλλιώς "σου δίνει φτεραααά...", χα,χα,χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έμαθα πως επειδή οι δυο τελευταίες αποδράσεις κόστισαν αρκετά, το κατάστημα σκέφτεται να βάλει τώρα τελεφερίκ προς το Σχιστό , χαχαχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πλήρης ξευτίλα του "σωφρονιστικου" μας συστήματος. Χρειαζόταν ένα μάθημα σ'όλους αυτούς που δουλεύουν σαν ανθρωποφύλακες.Σ'όλους αυτούς που προφυλακίζουνε για χόμπυ όποιον περνά από τις δικαστικές αίθουσες και αφήνουν έξω όλους τους μεγαλοαπατεώνες τύπου Εφραίμ. Αλήθεια πότε θα προφυλακιστούν όλοι αυτοί;
    Φοβάται λέει ο κοσμάκης και οι "νοικοκυραίοι" που δραπέτευσε ο Παλαιοκώστας.Ας γελάσω!Να φοβόνται καλύτερα όλους αυτόυς που τρυγυρνάνε ελεύθεροιπατώντας στα ιδρωμένα 'πτώματα' όλων αυτών που υφίστανται την εκμετάλευση ανθρώπου από άνθρωπο.Ας φοβόνται αυτούς που κυρήτουν πολέμους γιά πλάκα.
    Αλήθεια,πότε περνά η επόμενη πτήση για Κορυδαλλό?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με ulysses, και αυτό είναι και το νόημα της χλεύης που πέφτει αυτές τις μέρες.
    Στο μεταξύ , απόλαυσα και τις αντιδράσεις του υπουργού που "ξήλωσε" δυό,τρείς κακομοίρηδες εκτός από τον εαυτό του.Αυτό θα πεί ευθιξία!
    Μπράβο!Δυστυχώς , παιδιά, πιστεύω ότι μαζί με τον Παλαιοκώστα , σε αυτή τη χώρα έχει αποδράσει και η ΑΡΕΤΗ....(έπεται η ΕΛΠΙΔΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και επειδή είχα έμπνευση χθές το βράδυ, έφτιαξα ένα βιντεάκι που περιγράφει μια πιθανή έξοδο από την κρίση που ομολογουμένως διέρχεται η χώρα τα τελευταία χρόνια :
    http://xlevi.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή