Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Διαγωνισμός Λογοτεχνίας Α. Σαμαράκη


Είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να ενημερώσω τους φίλους συνοδοιπόρους ότι ένα από τα μέλη του μπλογκ, το 4ο Κουτάβι (Φοίβος Νικολόπουλος κατά κόσμον), διακρίθηκε σε ένα διαγωνισμό λογοτεχνίας.

Συγκεκριμένα , στο διαγωνισμό που έγινε πέρυσι προς τιμήν του συγγραφέα Αντώνη Σαμαράκη, το κουτάβι έλαβε την 4η θέση (ειδικός έπαινος) για ένα τρισέλιδο κείμενο με τίτλο ΕΛΙΑΜ.

Δουλειές του απελθόντος Α.Σαμαράκη και των διακριθέντων στο διαγωνισμό θα εκδοθούν από τις εκδόσεις ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ με τίτλο (περίπου) "Ανθολογία Αντώνη Σαμαράκη).

Η διάκριση αυτή ήταν αρκετά σπουδαία για το κουτάβι, τόσο γιατί ήταν η πρώτη του φορά, όσο και για το νεαρό της ηλικίας του.

4 σχόλια:

  1. Μπράβο στο κουταβάκι μας!! αποδεικνύει για άλλη μιά φορά την δύναμη της πένας του. Πως θα γίνει να έχουμε το αντίγραφο του ΕΛΙΑΜ? Γιά να ακόυσω γνώμες? Μήπως να βρισκόμασταν μήπως να μας το έστελνε με δικά μας έξοδα αποστολής ή....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα του το μεταφέρω Σάκη, αλλά για έξοδα ούτε λόγος.Μπορείτε να αρχίσετε να πληρώνετε μετά το νόμπελ :-)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντα άξιος ο φίλος και συνοδοιπόρος Φοίβος και αδελφός σου αγαπητέ Enikolo! Αυτά και αν είναι νέα που αξίζει να μοιραστεί κανείς με τη συντροφιά μας...

    Προσωπικά του εύχομαι να συνεχίσει να γράφει και να χαράσσει τη δική του προσωπική πορεία! Είμαστε περήφανοι για εκείνον μετέφερέ του σε παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια ...

    Ζητεῖται Ἐλπίς

    Ξανάριξε μιὰ ματιὰ στὴν ἐφημερίδα: ἡ Ἰνδοκίνα, ἡ «Κοσμικὴ Κίνησις», τὸ ρεσιτὰλ πιάνου, οἱ δυὸ αὐτοκτονίες γιὰ οἰκονομικοὺς λόγους, οἱ «Μικρὲς Ἀγγελίες»...

    ΖΗΤΕΙΤΑΙ γραφομηχανή...

    ΖΗΤΕΙΤΑΙ ραδιογραμμόφωνον...

    ΖΗΤΕΙΤΑΙ τζὶπ ἐν καλῇ καταστάσει...

    ΖΗΤΕΙΤΑΙ τάπης γνήσιος περσικὸς...

    Ἔβγαλε τὴν ἀτζέντα του, ἔκοψε ἕνα φύλλο κι ἔγραψε μὲ τὸ μολύβι του:

    ΖΗΤΕΙΤΑΙ ἐλπίς

    Ὕστερα πρόσθεσε τὸ ὄνομά του καὶ τὴ διεύθυνσή του. Φώναξε τὸ γκαρσόνι. Ἤθελε νὰ πληρώσει, νὰ πάει κατευθείαν στὴν ἐφημερίδα, νὰ δώσει τὴν ἀγγελία του, νὰ παρακαλέσει, νὰ ἐπιμείνει νὰ μπεῖ ὁπωσδήποτε στὸ αὐριανὸ φύλλο.


    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή