Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2009

Πρόταση για ένα διαφορετικό Θέατρο αλλά και αίτημα για υποστήριξη

Αγαπητοί μου φίλοι
Προετοιμαζόμαστε για μια παράσταση στο Θέατρο που θα απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους. Η ιδιαιτερότητα μας είναι ότι η παράσταση μας δε στηρίζεται τόσο στο λόγο αλλά περισσότερο στην εικόνα καθώς επίσης και η συνεργασία μας με δύο κοπέλες από τη Θεατρική ομάδα της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Σπαστικών.
Η μία κοπέλα είναι σε αμαξίδιο. Θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε αν
μπορέιτε να μας προτέινετε χορηγούς που θα μπορούσαν να στηρίξουν την παράσταση μας. Επίσης το θέμα της μεταφοράς των δύο αυτών συνεργατών μας είναι ένα μεγάλο έξοδο που θα μπορούσε κάποιος να το αναλάβει ως χορηγία.
Ακόμη αν γνωρίζετε σχολεία που θα μπορούσαμε να απευθυνθούμε και μας προτέινετε θα ήταν επίσης μια πολύτιμη βοήθεια.
Ακόμη το γεγονός ότι η παράσταση μας απευθύνεται στην εικόνα και λιγότερο στο λόγο επιτρέπει σε σχολεία αλλά και ενηλίκους με προβλήματα ακοής να παρακολουθήσουν με ευκολία την παράσταση μας.
Ο σκόπος μας εκτός από καλλιτεχνικός και εκπαιδευτικός είναι και βαθιά
κοινωνικός μια και πρέπει επιτέλους να αντιμετωπίζονται ισότιμα όλοι οι
άνθρωποι.
Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για το Θέατρο που θα γίνει και την ημερομηνία της έναρξης των παραστάσεων μας αρχές Δεκεμβρίου.
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Με εκτίμηση

Μαρία Χανιωτάκη
Σκηνογραφός ΜΑ - Εικαστικός
Καλ. Διεθυντής ομάδας CMD
www.mariachaniotaki.gr

ΥΓ. Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μπορέιτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2106728936 και 6945285642. Επίσης email: mxan62@otenet.gr
Μπορέιτε επίσης να μας ζητήσετε να σας στέιλουμε περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση μας (δελτία τύπου, φωτογραφίες κλπ)

ο Σταυραετός θα ενημερώσει σύντομα για τον χρόνο του ανεβάσματος της ενδιαφέρουσας αυτής παράστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου