Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Προωθήστε το. Αξίζει

Την Παρασκευή, 19 Ιουνίου, στις 18.30, καλούμε όλους τους Έλληνες - και φυσικά εσάς τα ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΜΑΣ (τόσοι θα είμαστε στις 19/06) - να παραβρεθούμε όλοι στην Οδό ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΟΥ (στάση μέτρο «Ακρόπολη») στην Αθήνα. Εκείνη την ημέρα αρχίζουν οι εκδηλώσεις για τα εγκαίνια του Νεου Μουσείου της Ακρόπολης.

Θα έχουμε έτσι την ευκαιρία να δείξουμε στην Βρετανική Κυβέρνηση και το Βρετανικό Μουσείο ότι δεν ανεχόμαστε ΛΕΠΤΟ ΠΙΑ την παράνομη παρακράτηση των κλεμμένων Μαρμάρων του Παρθενώνα μας. Να σημειωθεί ότι όλοι οι δημοσιογράφοι και τα συνεργεία των διεθνών ΜΜΕ, κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες, περιοδικά και πρακτορεία ειδήσεων θα είναι εκεί για την παρουσίαση του Νεου Μουσείου. Ο κόσμος θα δει πια ότι ενώ δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για το Βρετανικό να μην επιστρέψει τα αρχαία του Παρθενώνα αυτά είναι ακόμα στο Λονδίνο. Στα εγκαίνια που θα γίνουν το Σάββατο, έχουν προσκληθεί και πιθανόν να παραβρεθούν οι κκ. Landsman (ο πρέσβης της Αγγλίας στην Αθήνα που μας έστειλε τα απίστευτα γράμματα ότι η Αγγλική κυβέρνηση δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ τον νόμο των Μουσείων ώστε να επιστραφούν τα Μάρμαρα του Παρθενώνα στην Ελλάδα) και ο κος Macgregor, διευθυντής του Βρετανικού (που πρόσφατα δήλωσε ότι «δεν θα επιτρέψει σε ΚΑΝΕΝΑΝ να χρησιμοποιήσει τα Μάρμαρα του Παρθενώνα ως εθνικό πολιτικό σύμβολο!»). Η μαζική και ειρηνική παρουσία μας στην πολιτισμένη διαμαρτυρία που οργανώνει το κίνημα μας θα μαθευτεί σε κάθε γωνία της γης απο τα διεθνή και Ελληνικά ΜΜΕ που θα είναι εκεί.
----------------------------------------------------------------------
Σημείωση – είμαστε καινούργοι και χρειαζόμαστε εθελοντική βοήθεια και υλικό για τα ακόλουθα –
1. πανό (υλικά και εργασία)
2. μικροφωνική εγκατάσταση (με χειριστή τεχνικό) για εκείνο το απόγευμα
3. τύπωμα ενημερωτικών φυλλαδίων και αφισών και μικρά αυτοκόλλητα του τραυματισμένου απο τον ELGIN Παρθενώνα.

Επίσης θέλουμε νέους και νέες εθελοντές να βοηθήσουν ως επόπτες ενημέρωσης του κόσμου που θα έρθει, ώστε η προσέλευση και παραμονή όλων να είναι οργανωμένη και άνετη.
Οποιαδήποτε άλλη βοήθεια η στήριξη που μπορούν να προσφέρουν τα μέλη θα είναι ευπρόσδεκτη.

Σε περίπτωση που δυσκολευτείτε να επικοινωνήστε μέσο Φ/Β, γιατί τα μέλη μας είναι χιλιάδες, σημειώστε κάπου αλλού τα ακόλουθα εφεδρικά email:

epistrofitora@yahoo.gr
mantheakis@stanfordalumni.org

Καλή μας επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου