Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010

Ένα κορίτσι χρειάζεται τη βοήθειά μας!

Αγαπητοί φίλοι,Η Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη προσφέρει πασχαλινές κάρτες σε συμβολική τιμή 1ευρώ. Η Ένωση που από το 1983 έχει ως αντικείμενο την συμπαράσταση στα παιδιά που πάσχουν από Νεανικό Διαβήτη Τύπου Ι (ινσουλινοεξαρτώμενο), βοηθά με οποιοδήποτε τρόπο το παιδί σε ανάγκη.Φέτος το Πάσχα, τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν σε ένα διαβητικό κορίτσι ορφανό και άπορο που χρειάζεται βοήθεια.

Το βρήκαμε σε άθλια κατάσταση, σκελετωμένο από την αφαγία και κετοξεωμένο από υπερβολικό ζάχαρο. Δε διαθέτει ούτε τα βασικά για να ζήσει.Εκτός από τις κάρτες, ζητάμε οτιδήποτε μπορεί να προσφέρει ο καθένας όπως φαγητό (μακαρόνια, ρύζι, κτλ), σαμπουάν, σαπούνια, κτλ για το κορίτσι αυτό.Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να ενισχύσει, τον παρακαλούμε να επικοινωνήσει το συντομότερο στα τηλέφωνα 6974492304 κα.Μανέα κ' 6997147667 κα.Συκιώτου ή να αποστείλει e-mail στο peand@live.com.Ευχαριστούμε εκ των προτέρων,Με εκτίμηση....το Δ.Σ. της ΠΕΑΝΔ

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοί φίλες και φίλοι, ας βοηθήσουμε αυτό το κοριτσάκι που η ζωή της βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο λόγω της απόλυτης φτώχειας που ζει, με όποιον τρόπο υλικό ή άλλο μπορούμε, γιατί είναι ορφανό και δεν έχει τα μέσα να ζει ούτε καν με τα βασικά, οπότε κάθε προσφορά αγάπης είναι ευπρόσδεκτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή