Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

H Ώρα της Γης 2010

Στις 27 Μαρτίου 2010 και ώρα 20:30, ημέρα Σάββατο, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο για 60 λεπτά θα σβήσουν τα φώτα τους, για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και την εκπομπή αερίων του θερμοκηπίου στην ατμόσφαιρα.

Η «Ώρα της Γης» ξεκίνησε το 2007 από το Σίδνεϊ με τη συμμετοχή 2,2 εκατομμυρίων κατοίκων της πόλης. Το 2008 σε παγκόσμιο επίπεδο πια και το 2009 επίσης με συμμετοχή 3,929 πόλεων και κοινοτήτων σε όλο τον κόσμο.

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 250 πόλεις που συνεχώς αυξάνονται. Με τη συμμετοχή μας στην «Ώρα της Γης», θα στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην διεθνή κοινότητα για την παγκόσμια θέρμανση στην διάσκεψη για το κλίμα που θα γίνει από τον ΟΗΕ στο Μεξικό.







Link: The Earth Hour Website

Φίλες και φίλοι θυμηθείτε, πως για να διασώσουμε την ισορροπία στον πλανήτη μας, εμείς που είμαστε υπεύθυνοι για την αλόγιστη συχνά κατανάλωση ενέργειας από συμβατικούς πόρους, εμείς μπορούμε με το να σβήσουμε τα φώτα για μια ώρα στις 27 Μαρτίου, να δείξουμε ότι σεβόμαστε όχι μόνον το περιβάλλον αλλά και τους εαυτούς μας τους ίδιους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου